test opk 4 hari positif

test opk 4 hari positif, harinie terus keluar cam sporting brown Campur darah tapi skit, ke darah period dah... walaupun opk positif

test opk 4 hari positif
9 Balas

Takpe.. cuba lagi ye . Da period alhamdulillah.. ade org lain berbulan2 tak dtg period. Next cycle bole cuba lagi. Ade org kate tak boleh cek OPK utk detect pregnant, tpi tu la.. lain org kan.. tak taw la nk cakap. Ni test opk latest..( upt da abis...😅😅 ) mmg terbalik ... da mcam test upt. Ni kira positif laa kan.. sbb line Test lagi pekat dr control. AMARAN: utk yg da sah positif cek Upt sahaja..

4y ago

Kan baru lagi.. darah tu pantaw dulu, jgn cpat sgt assume darah period sbb nornal period 6-7 hari. Tgk flow mcamna.. darah ketol ke.. darah fresh ke.. awal lagi nk ckp pregnant atau period.

mungkin pregnant , dulu masa sye tak thu sye tgh pregnantmng ada sporting , pastu pg hosptl dokter kata kncing kotor , cek upt -ve, padahal tgh mngandung tu masa tu sya tak thu sye smngandung , smnggu lpas tu sye cek lagi +ve , pg klinik rupa nya da 1 bulan 2 mnggu dah pregnant

4y ago

sy dah period sis smlm sakit perut cam segugut cmtuu, pgi tadi kuar darah,tapi xde ketul2 just keluar macam period biasa

Sama pula. Opk positif dah 2 hari. Tpi upt negatif. 😅. Klau ikut betul bln ni 2 kli fasa subur lh klau gitu. Apa2 pun klau period still xturun jom sama2 jumpa doc. Risau pula sbab sy baru lepas keguguran awal bln 3 ni.

4y ago

sy dah 4 hari opk positif masuk hari ke 5 dah period, hormon kot.... x pun subur nk dekat due...sbb opk smpai lambat gatal tangan nk celup time due period, tkot awak pregnant kot... biasa subur Hnya 1kali je dlm sebulan

Macam mana tu? Saya alami benda sama...memang period ke? Tapi opk pstif..mmg priod opk positif ke...sblum ni byk dah sy buat opk xprnah pnglaman mcm ni..priod negatif je..

11mo ago

Itu sy pun opk positif tapi ada spotting

Cuba test pakai upt. Walaupun spotting, boleh je test. Takde masalah. Kalau naik double line, gi jumpa doktor cepat tau. Sb ada bleeding.

4y ago

okey2 pgi esk sy test upt

update 12/5 :dah test upt sahur tadi memang takde 2 line, mybe opk positif sbb hormon kot

Bkn semua org ade kuar tanda spotting awal2 pregnant. Better buat upt test.

4y ago

dah period sis, sbb smlm sakit perut cam segugut smpai tak boleh tido

Mungkin darah spotting...mungkin pregnant

4y ago

tak sure sis, sbb arinie dah kuar cam period, smlm sakit cam segugut smpai tak boleh tido

Cuba sis try upt

4y ago

harap lepas niy ade rezeki kita... aamiin 💪🏻