Opk Hmpir Positif

Ada ke yg lg 4-5 hari nak period opk smkin ke arah positif. Ke ada tnda dah mgandg. Buat test strip upt negative plak

Opk Hmpir Positif
6 Balas

Sy pun mcm ni. Lagi haru sbb dua fasa opk terang dlm cycle yg sama. Cd18-21 terang, pastu semakin pudar then cd32-37 jd terang balik. Skrg patutnya due period tp dah delay 4 hari. Opk pula terang tp upt -ve.

12mo ago

maaf hope nk tanya. awak pregnant tak masa ni

Apa perkembangan terkini sis.. Pregnant ke? Opk makin positif smpai bila.. Sbb sy pn dpt opk Positif 4 hr sblm due period.. Test upt negatif..

Puan pregnant ke masa ni

Sekarang dpo bape

4y ago

Oh dpo14-18 ke atas nt ley try cek upt.

NJ