SUSAH NAK TIDUR TRIMESTER 3

terlalu penat mata. 🥲 berat kepala bila takboleh nak lelap macamnie. 😭 hari-haru dah berminggu-minggu. badan sampai lemau. mata macam panda. ada tips untuk senang tidur tak ? siang malam takboleh tidur. sehari tidur sejam mana larat weh itu pun tak nyenyak langsung. stress. 🥺 #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

23 Balas

sy cuba tidur duduk, bila dah terlelap dan rasa letih tu terus siapkan bantal untuk tidur mengiring..

1y ago

itula pengorbanan nak jadi ibu kan, bak kata org tua nak dapatkan seorang anak bukan senang 🥺