SUSAH NAK TIDUR TRIMESTER 3

terlalu penat mata. 🥲 berat kepala bila takboleh nak lelap macamnie. 😭 hari-haru dah berminggu-minggu. badan sampai lemau. mata macam panda. ada tips untuk senang tidur tak ? siang malam takboleh tidur. sehari tidur sejam mana larat weh itu pun tak nyenyak langsung. stress. 🥺 #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

23 Balas

Dh try mandi sebelum tido tak sis?? At least it helps you to sleep awhile. Sy pun mcm tu smpai pukul 2 3 pagi pun belum lelap lg.. but at least badan rasa sejuk lega je..

1y ago

dah. saya pun haritu takleh tidur kat katil sebab panasss. kena tidur atas lantai. baru selesa. last suami try pasangkan aircond. tapi sama. tetap takleh lelap. sejak masuk 3rd trimester