SUSAH NAK TIDUR TRIMESTER 3

terlalu penat mata. 🥲 berat kepala bila takboleh nak lelap macamnie. 😭 hari-haru dah berminggu-minggu. badan sampai lemau. mata macam panda. ada tips untuk senang tidur tak ? siang malam takboleh tidur. sehari tidur sejam mana larat weh itu pun tak nyenyak langsung. stress. 🥺 #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

23 Balas

Sy Pon mcm ni , biasa paling lambat pkol 10 dh tido , tapi since masuk trimester ke 3 ni pkol 12 / 1 pagi Bru boleh lelap , tu Pon tidur ayam jee

1y ago

betul. tidur ayam okay lagi saya seminit pun tak tidur. siang tidur ayam tu pun sejam jee. bayangkan everyday 24 jam tu hanya tidur sejam tu pun tidur ayam