👌🏻👍🏻..tapi macam haritu saya pergi kursus pengurusan jenazah.. ustazah n ustaz tu kata better xpyh warnakan rambut tu sebaik2nya sebab kita tak tahu umur kita ni dipinjamkan sampai bila....dan katanya paling selamat kalau nk warnakan rambut juga adalah inai semulajadi yang dari daun ..itu memang betul2 dari tumbuhan tiada sebarang campuran chemicals dan memang betul halal.... tapi apa2 pun depend pd individu jika suka nak warna kan rambut.. saya just sharing ilmu yg sy tahu je..maaf jika kata2 ni bakal menyinggung perasaan smua org..have a good day...❤️🌹

2y ago

❤️

pengalaman saya.. dulu sy suka kaler rambut ditulis halal apa sume kt kedai tu .. tahun lepas sy kaler rambut lagi dan 2 minggu lps tu sy eksiden dilanggar kereta .. kepala sy dibotakkan semua utk pembedahan kepala .. Allah taknak sy bela rambut kaler2 nak tumbuh rambut asli sy yg cantik ...ada hikmah apa yg terjadi based on pengalaman sy

Saya suka pakai inai asli - drpd daun.. sejukkkk je