Ade tak Mummy yg baru 7 minggu tapi perut dh nampak?..

Teringin nak tahu..

7 Balas

saya pon bru 6 minggu tapi dh nampak .. smpai org mai tanya pregnant lagi ka .. pdahal kita ni taknak bgitau sapa sapa lagi .. mybe sya anak nombe dua kot ..

biasa kandungan ke 3-4 mudah sikit nampak 🤭 walaupun awal lagi. tambah kalau sblm preggy mmg ada buncit sikit 😄

1y ago

Kndungan pertama Sis 😅..tp rsa perut dh nmpk skit

Saya haritu gugur anak first 8mggu tp mmg dh nampak babybump. Bila berurut bidan ckp Peranakan jenis besar

lagi2 kalau lps makan mmg bulat je perut😂 takpelah kita preg kan, lemak atau tak kita panggil je baby bump🤣

1y ago

Hahahaha kn..Lpas mkn lg nmpk pastu rse seeh 😅

sy 4 minggu pon org tnya ade anak dh ke tu nmpak buncit pdhl anak first.. bru je acah nak berahsia🤣

1y ago

hahaaha betul tu sis.. lepas makan lg la buncit 🤣🤣🤣

saya 6 minggu dah nampak bulat ni before ni mmg buncit bila preggy lagi bulat nampak🤣

Sy dah nampak sikit 8 minggu . Confuse jugak ..xtau la lemak buncit ke baby 😂

1y ago

Tu la hehehehe..Sya anak first sbb tu xtau sgt..Tpi excited sbb pregnant yg pertama 😅