Bertanya

Teringin nak ngandung lagi. Tapi kesian dkt anak girl ni. Yela.. ayah dia kesian ke dia sebab takde kawan. Tapi mak pulak ckp tggu stabil/anak umur 4tahun baru blh ngandung . Skrg ni anak da 2tahun 1bulan 10hari. Girl 3/12/2017 (czer) . Sy baru 24tahun. Agak2 sambung rancang atau bagi adik?? ? ingt nk plan stop rancang bulan 6 ni..

1 Balas

Boleh tu try untuk pregnant sis..lagipun pregnant kan 9 bulan, by the time anak first pun dah besar..😘