17w5d berubah peel😂

Memule peknen hari tu xbleh bau ayah dia😂xpnah wangi walaupun baru siap mandi,kesian pulak tiap kali nak dekat sembur minyak wangi..tapi tetap xsuke😂..start masuk 15w jadi suke tngok ayah dia pulak..rase hensem sngt laa ayah tu asek nk tngok je..klau ayah dia kerja,mesti nk tngok gmbar..pastu sensitif sngt klau ngn ayah..sikit2 nk nangis..merajuk..pastu suke mkan manis2,kulit jadi glowing je,padahal xpkai skincare pon sejak peknen.. agak2 klau mcm ni boy ke girl erkk🤭..#ingintahu #firstbaby

1 Balas

Kulit kita glowing sbb hormon mengandung ni. Tak tentu pun gender apa 😄