alahan

Hai,,sy mengandung kali ni ada alahan,,ada rs nk muntah tp xmuntah,,pening,,mcm2 la,,,sblm ni xsuka mkn masam, kali ni ngandung suka masam plk.. Sblm ni ngandung dh 3 kali xpernah ada alahan cmni,,,nk tanya ni simpton2 dpt baby girl ke? Sb sblm ni 3 hero

1 Balas

Ehh sama mcm sy sis.. Sy sblum ni hero dua org.. Pregnant yg ni mcm pelik.. Hehehe hrap ada rzeki nk girl.. Tp xkesah jnji sihat dan ckup sifat.. InshaAllah..