boleh ke minum coffee

teringin nak minum coffee macam dulu2 tapi duk baca article kafein x baik utk kandungan. boleh ke kalau nak minum sikit2? 😅😭 kandungan nk masuk 14 weeks #ingintahu

boleh ke minum coffeeGIF
14 Balas

awak kena check sebab hadkan pengambilan kopi dalam sehari. kopi atau teh atau mana mana kafein ni dia tarik zat yang masuk dalam badan. contoh awak telan multivitamin lepas tu minum kopi. sia sia multivitamin tu sb ditarik oleh kopi. sebab tu Dr nasihat hadkan pengambilan kopi dan kena selang at least 2 jam sebelum dan selepas makan apa apa vitamin. ini Dr sy cakap ok.