boleh ke minum coffee

teringin nak minum coffee macam dulu2 tapi duk baca article kafein x baik utk kandungan. boleh ke kalau nak minum sikit2? 😅😭 kandungan nk masuk 14 weeks #ingintahu

boleh ke minum coffeeGIF
14 Balas

I minum 2 Kali seminggu, kalau pergi cafe I akan minta barista letak 1 shot espresso je. boleh minum tapi jgn over 😊

sy tak la minum kopi selalu tp minum je time pregnant. kadang share ngn husband. hehe. hb so far okay

mommy boleh amik kuantiti yg sikit. .jgn dlm mse seminggu mommy deret mnom kaffine. .hehe

minum sikit je ye