boleh ke minum coffee

teringin nak minum coffee macam dulu2 tapi duk baca article kafein x baik utk kandungan. boleh ke kalau nak minum sikit2? 😅😭 kandungan nk masuk 14 weeks #ingintahu

boleh ke minum coffeeGIF
14 Balas

Bergantung pada org, saya mgandung hari hari minum coffee, tapi saya limit kan only morning coffee, selebih nya saya minum air kosong je. Tapi coffee saya x pernah miss. Sbb saya addicted to coffee, alhamdullilah 2 2 anak saya sihat walafiat.