boleh ke minum coffee

teringin nak minum coffee macam dulu2 tapi duk baca article kafein x baik utk kandungan. boleh ke kalau nak minum sikit2? 😅😭 kandungan nk masuk 14 weeks #ingintahu

boleh ke minum coffeeGIF
14 Balas

Saya punnnn kdg craving sgt coffee. Tapi minum sikit2 ja lah buat lepas teringin org kata. Tambah saya gdm lagi kena jaga manis2 ni. Kdg tu hentam jugak 😅

2y ago

sy 14 minggu mula mkn ubat sejak 10 week..sangkut gdm lpas minum air gula..dkter terus xbg minum kafein..