boleh ke minum coffee

teringin nak minum coffee macam dulu2 tapi duk baca article kafein x baik utk kandungan. boleh ke kalau nak minum sikit2? 😅😭 kandungan nk masuk 14 weeks #ingintahu

boleh ke minum coffeeGIF
14 Balas

Coffee boleh je nak minum. Cuma nya kena limit la secawan shj sehari. Caffeine tu xbaik Kalau consume byk sgt, over limit. Cukup la sekadar rasa je. Rasa nak lg, tahan minum Esok lusa plk.

2y ago

sy minum teh susu gdm sangkut nurse bising mcm mna boleh sangkut ni...ada minum manis caffeine ke...sy senyap je..kadang teringin nk buat mcm mna