Laksa bowl

Teringin nak makan laksa bowl yg dekat pasaraya yg semerbak harum bau nya tu , sy dah 17weeks boleh ke makan ? ade org ckp tkboleh, hjung hjung nk bsalin bru boleh makan hmm tpi teringin 😭

7 Balas

ya Allah,,laksaa..klu ada jual laksa kat supermarket Sandakan cni kn best 😋 boleh jerr makan laksa mommy,,asalkan beringat,,b'pada..sy skg almost 10w,,Smpai skg blm t'tunai g craving laksa..🥲

1y ago

semoga dpt lah mommy mkn laksa juga nnti hihi

boleh je sis..sy pun 17week skrng..seblum 17week Tu pun dh mkn pntang jmpa msti nk mkn..selagi Tak bersalin mkn ja..nnti dh dlm pntang lmbt pulak boleh mkn..

Saya haritu makan meggi pedas giler tomyam , teringin lama tapi sabar je . Tanya pendapat semua , boleh makan tapi sekadar hilangkan teringin

Kenapa kena makan waktu nak bersalin je? Boleh je makan selagi tak ada apa apa alahan.

1y ago

mitos tu. boleh je makan, bukan selalu pun.

Boleh je sis, saya mengidam laksa hari tu. Lepas balik checkup terus pi beli heheheh

1y ago

sedapnyaa kann , bolehla sy mkn lpasni terimakasih mom

Boleh je sis makan. Tak ada masalah pun. Berapa byk kali dah makan ni😂

1y ago

sama lah..kita geng

Mkn jela takda mslh apa pun, mulut org semua tak boleh mkn

1y ago

itulaa tuu , kita ni first time tktau sgt , alhamdulillah dptla sy mkn nnti , buat rasa jer