Teringin nak makan laksa

Saya dah seminggu habis pantang. Boleh ke nak makan laksa saya teringin sangat nak makan🥺sebab ada yg kata tk boleh makan kena pantang 100 hari & takot angin satu badan .

6 Balas

Try sikit dlu.. mcm sy, masa dekat hospital, dorg bg mknan berangin..sy mkn jela..itu je yg ada kan..tapi xjadi pape pun bdn sy, yg peliknya..mknan yg xberangin tu la buat sy sakit2 bdn..ikut ats bdn kita..

tak payah LA lagi nanti sakit urat...tapi kalau nak rasa kuah dia boleh je...janji jangan ada bunga kantan dengan belacan...saya makan kuah dengan nasi...sedap

Makan untuk rasa2 je awk… risau kalau angin nnt bukan awk je kene tkut baby pun tkut kembung nnt

Sebelum ni memang awak berangin ke makan laksa tu? Kalau tak pernah, go ahead 😊

klu xberani mkn sikit2 dlu

Boleh makan