makan laksa

hi mommys, saya preggy 29weeks,. teringin nk makan laksa ah cheng tu..boleh ke? bukan ke bahan dalm tu ada nenas? sy konfius..sy teringin sgt..

2 Balas

tye dulu ade nenas ke x dlm tu dkt kedai. tpi selalu xde mslh pon mkn nenas masak. nenas muda yg xboleh. tpi depends on bdn jugak. ade org boleh je mkn nenas. ade org xboleh mkn nenas..

biasa nenas dia letak tepi je, bukan dimasak sekali.. saya kalau order mana2 laksa yg ada nenas, saya request awal2 taknak nenas.. tp kalau diorang terletak jugak, saya just asingkan..