Tahniah kepada pemenang Pertandingan Teka & Menang Tuala Mandi Tinys.Co!

Terima kasih kepada semua yang telah menyertai Pertandingan Teka & Menang Tuala Mandi Tinys.Co bulan lalu. . Tahniah kepada pemenang terpilih iaitu Puan Nur Amyra Natasya kerana telah berjaya membawa pulang Tuala Mandi 100% Organic Cotton Bunny Hooded Towel bernilai RM 109.90! 🥳 . Kepada yang tidak berjaya, jangan lupa untuk sertai pertandingan kami yang lain sepanjang bulan ini!

Tahniah kepada pemenang Pertandingan Teka & Menang Tuala Mandi Tinys.Co!
3 Balas

Thanks theAsianparent & tinys.co.. Alhamdulilah rezeki anak no2.. tengah tunggu hari je ni 🥰😍🥰😍 terima kasih sekali lgi..

3y ago

Alhamdulillah. Tahniah mommy 🥰 Jangan lupa balas email ya😘

tahniah

Tahniah