Tahniah kepada pemenang Pertandingan Bantu & Menang Cleverins!

Terima kasih kepada semua yang telah menyertai Pertandingan Bantu & Menang produk Cleverins bulan lalu. . Tahniah kepada pemenang terpilih iaitu Puan Rain Sue kerana telah berjaya membawa pulang barangan produk disinfeksi daripada Cleverins bernilai sehingga RM200! 🥳 . Kepada yang tidak berjaya, jangan lupa untuk sertai pertandingan menarik kami yang lain pada bulan ini pula!

Tahniah kepada pemenang Pertandingan Bantu & Menang Cleverins!
3 Balas

aww...thank you so much!!! ❤️😍

3y ago

t.kasih ❤️ sy dah balas email theasianparent Malaysia ☺️

congratulation!

tahniah