Apa yang anda sering lakukan untuk tenangkan diri sewaktu mengandung?
Voice your Opinion
Yoga/Meditasi
Dengar muzik yang menenangkan
Membaca buku
Keluar bersama rakan

5100 respon

98 Balas

berjalan bende paling menyeronokkan time preggy walaupon tgh sarat ye. hahahah. sanggup dari tempat kje klcc pegi ikea semata mata nak meatball. time tu tgh 7 bulan preggy. dari stesen mrt ke ikea bukan nye dkt. hahaha

Duduk Dalam berapa minit tanpa membuat apa2 kerja yg boleh mmberi tekanan....smbil istifar atau menghafal zikir2 .. #TAPactiveusers

Main kucing, tengok barang online, baca artikal/utube berkaitan penjagaan kandungan, dengar ayat suci al-quran, baring2.

Baca Al-quran dan dengar Surah2 Ayat Al-quran . Game Wild Rift . Suka anak Kucing.

diam sambil berzikir dalam hati...tu je mampu tenangkan fikiran..kalau tak asyik nak menangis je

saya istighfar bnyk² dlm hati smpai tertidur...tgk video baby dlm utube 😅

melakukan aktiviti penafasan yg betul, dgr surah Ar-Rahman, rehatkn diri

Dgr ayat2 alquran & nonton kartun yang lucu #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Main kucing 😻😻. Masa2 ni rasa mengantuk je😊..

sy tidur je keje. untuk elak mual n muntah. lps tu makan🤣