menyusu

Baby sy kuat jgk menyusu bdn , xboleh ke klau dia selalu menyusu ? Mak sy selalu sruh stopkn klau tgk dia dh menyusu or dh lama menyusu . Sbb katanya dh bnyk . Bukan ke susu ibu tu dia cepat hadam dn baby akn cpt lapar ? Bahaya ke ? Mcm kesian pn ada kt ank sbb mcm kena catu pulak?

1 Balas

Nt susah sis. Nt anak akan ngempeng je.. Kalau sis suri rumah pon susah.. Kalau bekerja pon susah.. Lgipon stiap 2jam skali kan patut bagi susu..