Anak menyusu badan

Help mommies, anak sy dh 4 bln . Bila menyusu je mesti akn tersedak susu lps tu sy tepuk2 dh ok . Lps susu mmg dia akn jeluak . Ada tk yg sama dgn sy#pleasehelp #firstmom #seriusnanya

2 Balas

Aliran susu laju tu. Pegang payudara puan dgn pegangan C. Boleh search macamana pegangan C tu. Pegangan C tu kawal pengeluaran susu. Cuba dulu macam tu

Lepas susukan jangan terus baringkan atau gerakkan bayi sangat. Pegang tegak 5-10minit. Sy buat camtu nak kurangkan jeluak.