Nak tanya kalau mcm kita checkup msa mengandung di tempat lain tapi lepas bersalin nk berpantang di

Tempat lain kena info tak kat klnik kita checkup atau serah buku pink kita kat klinik tempat kita berpantang sbb saya checkup di klnik lain tapi saya nak berpantang di rumah mak saya di kawasan lain

1 Balas

Bagitau nurse yg awk bercadang nk bsalin di kampung. Nanti nurse minta awk google kk/kd yg ada di kawasan kampung awk utk rekod mereka. Nanti bawa saja buku pink kita ke kk/kd di kampung, ckp nk tumpang checkup. Nti nurse sana akn uruskan.