Check up

Nak bukak buku pink mmg akan tengok kita tinggal kat mana kan? Kalau monthly checkup bolh ke pergi mna-mna kk? Dan kalau, kita bersalin & berpantang kt tempat lain, boleh kan, asalkan ada buku pink tu? Terima kasih.

1 Balas

Ya klu buka buku pink kene pegi kat kk yg berhampiran dgn tmpt tinggal.. klu kk yg jauh dia suruh pegi yg dekat ngn rumah sis.. monthly checkup kene check kat kk yg sis buka buku pink tu.. nnt nurse situ yg follow up.. n klu sis balik kg tp ade appoitment bole ja nk pegi kk di kg.. tu yg nurse bgtau saya.. klu bab bersalin tu nk ke hp gov ke swasta boleh asalkn ade buku pink..

4y ago

Sama2