Pengurusan Selepas Bersalin

Hi teman, sye bakal bersalin xlama lgi. Tpi skrg dalam tempoh eddah & eddah akan tamat sebaik shje sya bersalin. Jadi btoi ke kalau nnti dia hospital nak bersalin segala surat menyurat kena dptkan tanda tgn pasangan, & untuk daftar nama anak hanya bapa shje yg boleh daftar disebabkan si ibu tengah berpantang. saya risau psgn xbgi kerjasama. sebab skrg pun dia menghilang.

2 Balas

masa bersalin takda isu rasanya. masa nak buat surat beranak tula, sebab kena bawak ic original ibubapa, dgn sijil nikah. kalau dia dia tak bagi ic dia mmg masalah. siapa² pun boleh daftar kelahiran asalkan ada ic dgn sijil nikah ori ni. sebab saya pernah mak ayah yg daftarkan

maaf puan sy kurang psti ttg ni..tp xpe sy try up status puan ni ya..mana tw ada user TAP yg lain ada pnglmn ttg ni blh share dgn puan ...mg dpmudahkan segalanya amiin