Tekanan darah rendah

Tekanan darah rendah dan saya alami vertigo. Kandungan 22 minggu. Mcm mna ye mommy ada sesiapa oleh share mcm mna nk bgi normal

1 Balas

Vertigo nie ambik masa nk pulih awak.. At least 6 months n above. Awak mmg kena byk berjaga2 + awak tgh pregnant, risiko kalau jatuh tu Sgt tinggi... Bykkan bed rest, jgn buat keje rumah langsung. Vertigo awak tahap mana? Ada nystagmus (mata bergerak2) ? Setiap posisi tu kalau awak ubah ada muntah2? Kalau nk ubah posisi satu posisi ke posisi lain mmg kena slow2, kalau buat cepat2 mmg awak pening kepala sgt2..

6mo ago

terima kasih atas komen. x de muntah. nk ubah posisi pening. ambil masa nk ok balik.