minum nescafe

Tekak asyik layan nescafe jer... 33weeks prenqncy

7 Balas

Samalah.. huhuu.. hb sy rendah. Jd limitkan. Kdg2 sikit je sy sy letak sebuk nes dgn susu secawan utk hilangkan gian. Masa nak first dulu gilakan milo baby girl. Abis sy ratah. Yg seken ni ntah lah. Baby boy kot.

Sm la.da lama tak minum nescafe tp sejak preggy anak no5 asik nak minum mocha je (nes+choc) tp wjb yg sejuk😅

Samalah. Mulut ni mmg nak minum Nescafé Susu & Milo Susu je 🤦🏻‍♀️

Boleh sis, tapi jangan banyak sangat. Sebab nescafe pun macam kopi ☕

Boleh je.. Tp jgn selalu sgt lah.. Cam 2 ari sekali

Tak bagus ada kafein

jgn slalu sis..