Air coklat

Teh n kopi doc xbg minum..tp air coklat blh minum x? Mcm tealive tu kan ada air coklat..bkn selalu..kadang2 je..blh x?

1 Balas

Coklat pun sama jugak mcm teh dan kopi. Ada caffeine jugak. Cuma kandungan berapa byk caffeine tak sama dgn mcm dlm teh dan kopi. Teh dan kopi tu bukan tak boleh minum langsung. Doc tak bagi minum masa nak mkn ubat je. Atau kalau ada org yg ada masalah dgn hb pun kena kurangkan pengambilan atau tak payah langsung amik

3y ago

ooo...trima kasih sis..