Anda lebih suka teh atau kopi?
Voice your Opinion
Teh
Kopi
Dua-dua

5253 respon

34 Balas

Tak pernah minum...sbb masa kecik2 mak saya ckp klo minum kopi nanti jd hitam...sampai skrg xsentuh...mak saya punya xnak bg minum tu efek dia sampai skrg trauma... padahal sbb dulu2 susah, nak beli kopi n teh xde duit.. terpaksa la mak ckp mcm tu..tp, walaupun skrg dah boleh je nk minum, tp xterasa nk minum pun..🤣🤣

dua² xsuka.. rsanya 2minggu sekali pon belom tentu minum teh 😅😅 kt umah ni suami je wajib minum sehari. so stok teh and gula mmg standby utk suami je, gula sekilo berbulan² br hbis sbb dia je yg minum.. sy lebih prefer milo kosong segelas sehari tu pon kalau minum 🤣 dr sblom pregnant xminom manis..

lebih kepada teh, cuma jrng skli minum.. klau rasa nak minumpun teh kosong ja.. bergitupun kopi, tdk suka pahit.. 🤭🤭 klau betul2 nk minum bru minum.. sbb lepas minum kopi risiko sakit kepalalah.. Utk skrng ni, minum air putih ja lah bagus..

Dua2 favourite sblum preggy.. Tapi semenjak preggy ni.. Suka teh tarik.. 😅😅.. Tapi terpaksa kawal demi kesihatan baby.. ❤️😊..

Sebelum preggy minum je kopi teh. Favorite. Dah preggy, takleh sentuh langsung, teguk sikit je terus sakit dada..

Kopi favourite, tp bila preggy tahann betul.. utk anak sihat.. sabar sikit lg sampai kelua..

Kopi jenama Atomy. Hitam pekat dan segar aromanya. Atomy jugak pilihan hati🤩🤩🤩

Sblm pregnant hari2 mesti nak coffee, bila dah start pregnant tak lalu tgk coffee.

Kopi yg 3in1 blh mnum tp yg jenis caramel.. Kopi hitam mmg xleh mnum

Sebelum lockdown teh. Sekarang kopi hehe