Apps Baby / Child Development

Hello mommies, Ada suggestion tak apps / website kita boleh follow and study pasal development anak mengikut umur. #bantusharing #ingintahu Thanks in advance.

1 Balas

Hi mommy! Boleh refer dalam app theAsianparent ni sahaja. Dalam app ni ada macam macam article pasal development anak mengikut umur. Plus app ni pun trace perkembangan umur anak. Just fill in the details je. Website diorang pun informative! FB and IG pun ada. Youtube pun ada if nak tengok videos