Kalo tdo mengiring ke kiri, pastu baby gerak2 xpe ke kalo kite hmpit die.. Xde ppe effect ke.. Mse

Tdo tu lpik bantal npis bwh prut ##ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

brapa weeks baby? sy start 34weeks klu mngiring kanan, baby akan tendang2, trpaksalah sy tukar mgiring belah kiri, brulah bby diam..haha.. sy agak dia mgkin rsa trhimpit, tu yg mrah sgt tu..🤣

3y ago

Sy bru 25w... Tapi baby aktif sgt xleh nk ckap, puas ke kiri kjap kekanan... Tu bile lapik bantal npis bwah Perut die lagi kuat grk... Tu yg tye Kot2 die tersepit ke 😅😅