uri bawah sgt

Td pergi check up...Dr ckp uri bwh sgt...risikonya berlaku pendarahan n klo bersalin mgkin kne ceazer...sy teringat ada member dlm group ni share tentang dia kencing keluar darah sekali tu..jd sy rasa itu salah 1 sbb uri di bwh sgt...jd ada solution ke utk uri naik atas ke atau apa2 selain duk bwh sgt tu? Dr nasihatkan jgn buat kje berat je skrg ni... dr awal mgndung sampai 30 w ni pun bila berjalan tetap sakit...doakan semuanya selamat ye... takut jgk ni..1st experience... ???

1 Balas

Saya pun placenta previa type 2 masa pregnant. Even 34w pun masih borderline 2cm. Saya banyakkan sujud. Sujud lama-lama. Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan saya selamat bersalin normal 36w even doktor kata awalny saya kena czer