hb

Td jmpe nurse...dy ckp..hb awk cntik...jarang2 jmpe hb 15 ny...alhamdulillah...kte sendiri pown terperanjat...

2 Balas

Aah . 15 tu tinggi . Saya masa awal pun 12 , lepas tu dah masuk 6 bulan dah start turun 11 . Makan iron tablet naik balik ke 12 sampai masa bersalin tu

5y ago

X taw la nk ckp....sy minum jewk milo...owg kate milo pown leh dropkn hb...tp sy minum alhamdulillah x dew pulak turun...sy skang dh nk msok 33 weeks