Hb kurang cntik

Kalau hb tak cntik amalkan apa bagus ?

2 Balas

kalau sya mmg amik buah jambu batu/buah naga/buah oren ..amik je jgn mengeluh sbb hb tak trus naik laju..naik slow2 kalau hb rendah ... sy first checkup dlu 14 hb skrg 37w maintain 13.3hb ..tetap amik buah tu mmg tak stop wlaupun tak mkan hari2 ..mkan kdg2 dlam smnggu ada 3 kali ataupun 4kali ..prnh skip hb turun 11 je ..nsb tak 10 🥴 lpas tgk 11 trus amik je buah2 tu ..

2y ago

omg ..truskan ambik buah ye scra konsisten..kena bnyk mnum air putih juga ..nnti hb akan naik.. believe it mommy 😊

amalkan buah oren, buah naga.. bnyakkan minum air masak.. inshaAllah hb okay