hai mommies...sy rasa risau...

Td baru balik buat buku merah...almost 11 week...tp bila scan 6 week 6days...normal ke?sy jd risau, sedih...sbb still x dengar heart beat baby...?next scan 2 weeks lagi 11 jun...Ada yg ckap mngkin sbb Puasa, baby jadi lemah...betul ke?sy xde bleeding, sakit ape pun...my tummy pun makin besar Dan sy percaya baby masih ada...need ur opinion and advices.....now sy keep positive, keep doa...?

8 Balas

InsyaAllah baby sihat je tu. Banyakkan berdoa dan think positive