Scan

Tarikh scan saya 18/2 which is masa tu dah 24 weeks. Still boleh nampak tak jantina atau bila baby dah besar tak nampak masa scan dah?

11 Balas

Sy scan 17weeks doc nmpk gender bby Scan 28weeks kt kk pn doc bgtau jgak gender bby wlau x tnye Hari ni scan 31weeks doc scan doc tunjuk lg gender bby...memang jnis xde kepit2 baby sy kali ni dr 17weeks smpai da 31weeks die ngangkang aje ?

Dah nmpk dh tp tgk rezeki jgk..?sy buat scan 5d msa 24w bru nmpk boboy..skng dh 38w klu scan mst doc ckp boboy nie...rmai doc scan ckp boy jd btul la kot..?

Nk nmpk jantina ni unik sikit. Kalau nk betul nmpk kne pergi klinik lua scan 3D atau 4D. Kalau 2D tu details scan je and normally tak nmpk jantina

Saya scan 19 weeks dah boleh nampak dah jantina. Tapi kene pujuk sikit sbb baby dalam keadaan bersila.

Saya buat detail scan 24 week dah nampak jantina. Tu pun gigih jugak la doctor tu tekan perut haha

4y ago

Ye dah buat research semua. Saya cuma nak tahu adakah ia terlalu penting atau optional. Sebab ramai cakap ikut pada kita nak buat ke tidak so ok la it’s depends on people sebab tak semua orang mampu untuk detail scan. Btw thanks sudi sharing ?

Klau ikut kn dh bleh nampak dh kalau baby x kepit

Sy 30w still nmpk lg jantina dia.

sy scan detail 23w.dah nmpak dah

Mkin jels la lau ye dh besr

boleh dah tu.