37 weeks of pregnancy, baby came early 😂

tarikh jangkaan 13/12 tpi budak ni nakal sgt x sbar2 nk kluar 😂 baby premature 🥴 pkul 3:10 pgi air ketuban start pecah tup tap tup tap 12:48 tghari baby girl sudah lahir at the weight of 2.5 kg❤️ skrg ni baby tgh dlam pantauan pihak hospital sbb air ketuban pecah bnyk , tkut ada jangkitan kuman pada baby, tmbh lgi baby premature ( 3 hri kna admit kat nursery)🥴 smoga baby ku x da apa2 dn dpat blik rmah awal ❤️

37 weeks of pregnancy, baby came early 😂
28 Balas

tahniah mommy. due date kita sama 😊 semoga mommy n baby baik2 saja ya. sy pulak tak dak apa2 tanda nak lahir lagi cuma banyak kena ulang alik klinik ja buat masa skrg hehe

1y ago

hrap baby kmu lahir pda ckup msanya ye ❤️ smoga dipermudahkan segala urusan ❤️