37 weeks of pregnancy, baby came early 😂

tarikh jangkaan 13/12 tpi budak ni nakal sgt x sbar2 nk kluar 😂 baby premature 🥴 pkul 3:10 pgi air ketuban start pecah tup tap tup tap 12:48 tghari baby girl sudah lahir at the weight of 2.5 kg❤️ skrg ni baby tgh dlam pantauan pihak hospital sbb air ketuban pecah bnyk , tkut ada jangkitan kuman pada baby, tmbh lgi baby premature ( 3 hri kna admit kat nursery)🥴 smoga baby ku x da apa2 dn dpat blik rmah awal ❤️

37 weeks of pregnancy, baby came early 😂
28 Balas

Tahniah mommy.. Semoga baby cepat2 sehat ja xdak apa2.. Kita kongsi due date yg sama 13/12.. Hrini 37w1D baby masih okay ja lagi, tpi si mommy nya dh xlarat dh saket sna sini dh hahaa

1y ago

klau ada tnda2 cpat2 prgi hospital ya ❤️ smoga dipermudahkan segala urusan ❤️