Tarikh delay sebulan

Tarikh due date delay sebulan. Tarikh hari pertama period terakhir saya 21/08/2022. Jadi 26/09/2022 saya buat test, dan alhamdullilah positive. Jadi kalau diikutkan kira kira. Usia kandungan akan jadi 10week. Tapi hari ini saya pergi scan doctor cakap usia kandungan baru 5week6day. Normal ke mcm tu mummy semua?

2 Balas

Normal sis, saya pun kalau ikutkan kiraan tarikh last first period usia kandungan saya 7 week tapi bila scan baru 4week

Cuba sis kira ikut last day bersama klau pasangan pjj la.. Tgok sama x tarikh yg doktor bg