Kenapa tarikh scan tak sama dengan tarikh last period hari pertama

2 minggu lepas sy ada scan bby kat KK tapi x sama dengan tarikh last period hari pertama sy. Kenapa erk. Le kira hari last period. Sbb kandungan jadi lewat seminggu dari tarikh asal period. #ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Balas

scan ada tolerance. kalau beza kurang dari 2 minggu, normal je.

11mo ago

tapi due macam mana pulak. sy punya due 31/12 tapi dianjak jadi 11/1. tapi alhamdulillah la kalau due bulan 11 tidak lesian anak sy nnti hehehe. hujung tahun bebenor lahirnya.