pregy 2bulan

tapi nmpk kantung jee . normal kee mommy's .. doc kata mybe janin kecik sangat kot ..

pregy 2bulan
2 Balas

kdg2 x ikut tarikh last period. sy dulu pregnant doktor kira tarikh last period patutnya dlm 8 weeks jugak.. x nampak kantung.. suspek fibroid.. refer hospital jumpa pakar, dia bg tarikh repet scan dlm 2 minggu. lps 2 minggu , scan balik baru nmpak kantung & heartbeat baby. tu pun scan dr bawah, scan biasa x nmpak. masa tu baru 6 minggu sebenarnya.. sy pulak jenis period x teratur.

5y ago

yekee ?? . tulaa doc ckp smlm mybe tarikh period ni tk btul . sbb tu tk dpt nk baca brapa week ..

Tu brpa week

5y ago

aminnn