Anak 21 hb nih 6bulan

Tapi diaa macam tdur xlenaaa je..menyusu pun xnak ..and bagi laaa air masak guna sudu and cawan..bila angkat sudu dia nganga mcm tau jee mmg untuk dia..lps tu bg laaaltk jari kt mulut smbil isap air tu dkt sudu..lps tu dia nak capai cawan laaa..lps tu..bila ckp sudah laa..habis..xbg dh laa air tu dia mngis..bg smula dia diam..xbg ngis pstu lst bg susu..dia lapr ke tu?dh bole kee bg makan..sbb haritu cucuk 6bulan awl bulan misi suruh tnya laa dia misi ckp ckup bulan bg makan lg bagus..so apa pndapat ye sbb ni first anak..mak mertua xhbs hbs bising suruh bg roti laaa cicah air masak ..suruh bg makan laa..pless nk pndapat..ASAP

1 Balas

kalau dah masuk 6bulan dah boleh bagi makan tp mulakan dengan bubur kosong.