Bagi makan

Nak luah skitt . Bila balik kg suami jaa mesti mertua sruh bagi makan dkt anak baru 4bulan. Dia kata baby lapar sbb baby dok isap jari. Asik ulang benda yg sama sruh bg baby pegang roti merry tuu.. sampai takut nak bagi mertua pgg anak.. nak tggal kt mertua lagi laa takut.. nasib suami pon tolak ckp nk bg makan umo 6bulan

2 Balas

Fhm prasaan tu. kdg bukan bab mkn je, bende lain pon suka hati assume/suru mcm2 sdgkn x pon. Sy slalu pekakkn telinga je, ada sekali sy hampir nk marah dh dkt in law. Sis berkeras je jgn bgi & it’s good your husbnd pn tlg ckpkn. nti apa2 jd sis juga yg kna tanggung.

Faham. Setiap kali MIL awak ulang benda yang sama, setiap kali tu lah awak pun ulang benda yang sama. Be strong 💪