anak umur 2 tahun kena Deman influenza

Tapi dah bawa ke klinik dah dapat ubat untuk sakti tuu...hati saya masih risau...doctor ckp lagi tiga hari masih Deman kena pergi hospital...nak pergi sekarang ke nak tunggu tiga hari lagi...ade siapa tolong bagi cadangan

6 Balas

Sis bawa ank ke klinik swasta terus..minta dokt buat test hingus utk cek virus influenza.. jgn tggu sampai 3 Hari.. sb ad kes Kat sni virus influenza dah ragut nyawa.. jgn alpa momms..

Klu msh dmm truk lbh dr 3 hri.. Mmg kna bwk g spital.. Kot dr nk amex drah.. Kna monitor n bg ubt ikt time.. Inshaallah ok..

Boleh pergi Hosp/Clinic swasta. Dkt sana ada Doctor Pead 😘 Semoga anak puan cepat sembuh dan diberikan kesihatan yg baik.

Kalau anak makin teruk bawa je pergi hospital terus. Semoga anak cepat sembuh.

Antibiotik tu habiskan.. Kena pantau suhu selalu

Mg anknya cpt.sembuh..aamiin