TODAY 40WEEKS

tapi baby taknak bagi hint nak keluar laa :( macam mana nak buat ye, taknak kena pakse bersalin , ni anak first , kawan kawan ada idea tak macam mana nk cepat kan bersalin?

6 Balas

boleh try ni. tapi hati-hati ya :) semoga dipermudahkan semuanya. https://my.theasianparent.com/8-cara-semulajadi-untuk-cepat-bersalin/web-view

Dah bersalin ke belum sis.. ya Allah. Sy tumpang berdebar😂 Semoga Allah permudahkan urusan bersalin ya..

Sama lah kita sis dh nk 40w tapi Baby tk nak kluar puas dh pujuk 😂

4y ago

Same sisssss

mkn nenas, kurma, air kelapa..ni suma tlg lembutnkn bukaan sis..

sis selamat lahir normal ke atau induce ?

4y ago

hehe ouh okey2 ..terima kasih

Kerap bersama suami

4y ago

Hi sy da slmt bersalin 14/4 ritu 😁