carseat

Taon dpn dh nk kne bg bby pkai carseat..tpi klau bby jnis xnk ddok dlm carseat mcm mne plak yer..?? Bby sy ske ddok ngn sy klau dlm kete..skrg bby dh nk msok 9 bln..taon dpn dh 1 taon..xpe ke klau xde carseat..?? Hmmm..pening2..

15 Balas

Diana sebelum diwartakan oleh kerajaan... Awal2 dah beli... Sebab tu waktu mula2 mengandung... Beli barang baby sikit2... Yang last2 tu... Beli yang mahal2 macam katil carseat n stroller... Baju pun tak payah lah mahal2... Budaj bukan tau apa2... Beli murah2 je... Lagipun baju baby asyik nak kene beli baru sebab ikut pembesaran dia... Saya walaupun suami mampu... Tapi saya tetap buat slow2 n cari kelengkapan baby murah2... Kecuali carseat stroller n katil