carseat

Taon dpn dh nk kne bg bby pkai carseat..tpi klau bby jnis xnk ddok dlm carseat mcm mne plak yer..?? Bby sy ske ddok ngn sy klau dlm kete..skrg bby dh nk msok 9 bln..taon dpn dh 1 taon..xpe ke klau xde carseat..?? Hmmm..pening2..

15 Balas

Anak sis yg perlu ikut ajaran sis bukan sis yg ikut kehendak anak sis... Klu dh mmg sis biasakan dok atas riba sis dan xpernah duduk carseat mmg la sis boleh ckp anak sis reject carseat... Tp demi keselamatn.. Ajarla anak tu.. Slowly die akan adapt perubahan lagipun die kecik lagi.. Keselamatan sgt penting.. InsyaAllah belum terlambat lg nk berubah kalau sis ada kesedaran.. Anak tu xreti pape lagi jd sis la yg kene buat perubahan utk baby drp xnak dok carseat kepada selesa dok carseat..