Assalamualaikum nk tanye sy da ikat tp nk pregnant blh x.sbb kerap kencing dgn badan brpeluh..

3 Balas

ada je kes dah ikat tapi pregnant lagi. tapi risiko ectopic tu tinggi. kalau suspect pregnant, buat UPT. guna yg trusted mcm dip n tell. kalau +ve, cepat jumpa doktor.

kne peg jmpe Dr & bukak blek ikatan fallopian tube tu.. utk preggy blek, tnye Dr kondisi kesihatan awak.. klu xde pape, insyaaAllah bley preggy blek..

1mo ago

xblh buka dah..klu nk pregnant kena ivf..xblh semulajdi

ikat dan buang tiub boleh pregnant melalui ivf..tp kna ad pantauan dri pakar la..