SAKIT BAWAH PERUT & KELUAR DARAH COKLAT

Hai mommys.. nak tanya normal ke kalau di awal pregnant sakit bawah perut rasa macam nk period pastu 2 3 hari ni keluar drh coklat sikit.. sy risau. Sbb haritu ada cek pregnant test naik samar². Entah +ve or -ve. Tq in advance.🤗#ingintahu #pleasehelp #anakkedua

2 Balas

kalau dah confirm upt tu +ve, risau juga kalau darah ada keluar. sis kene jumpa doc bgtahu sis spotting. biasanya nnti doc akan bg ubat kuat rahim.

saya pun macam tu tapi darah takde keluar lah . just sakit je .